De geraniums actie van HV Blokker is er weer!

Wij mogen met trots aankondigen dat het afgelopen jaar een gigantisch succes is geweest. De afgelopen jaren is de steun heel belangrijk geweest voor onze handbalvereniging, met een groei van meer dan 2.000 geraniums heeft dat er voor gezorgd dat wij de prachtige handbalsport nog kunnen doen met al onze leden!

….

Wij kopen nu sinds een aantal jaar de geraniums bij handbalvereniging HV Blokker. Dit doen wij om de club te steunen en vanwege de goede prijs / kwaliteitsverhouding. Kortom ik kan iedereen de geraniums bij HV Blokker aanbevelen.

Kimberly Bok

Al sinds dat wij in Blokker wonen, hoorden wij dat buren en mede dorpsgenoten altijd wachtten tot de handbal langs de deur kwam. Soms hadden ze nog geraniums over, soms niet. Nu sinds drie jaar reserveren wij deze alvast. We kunnen nog zelf kiezen welke kleuren ook! Hoe gaaf!

Gerda van der Klomp

Klik nu hier en reserveer gelijk jouw geraniums!

Veelgestelde vragen over de plantenactie

Wanneer kunnen de geraniums opgehaald worden bij HV Blokker?

De geraniums kunnen op donderdag 21 & vrijdag 22 april 2022 opgehaald worden van 14.00 tot 20.30 uur aan de Noorderdracht 42a, 1696 AE Oosterblokker.

Hoe duur zijn de geraniums?

De geraniums zijn 4 voor 6,00 euro, 8 voor 12,00 euro en 10 voor 15,00 euro.

Wanneer worden de geraniums afgeleverd?

De geraniums kunnen bezorgd worden op donderdag 21 april 2022 tussen 15.00 en 21.00 uur.

Wat voor betaalmethodes zijn er mogelijk?

Bij het ophalen op onze vereniging & het afleveren bij jou thuis kan er zowel contant als per pin betaald worden.

Hoe kan ik als vrijwilliger helpen?

Voor onze geraniumsactie zijn wij altijd opzoek naar vrijwilligers, om de geraniums te helpen klaarzetten, rond te brengen of mensen te begeleiden op onze locatie.

Zie jij jezelf als vrijwilliger, dan kan je contact opnemen met Jochem via de whatsapp op 06-40451414.

Handbalveld HV Blokker